Meer business dankzij een sterk profiel

Duurzaam ondernemen is steeds belangrijker. Het raakt steeds meer, misschien zelfs wel alle aspecten van een organisatie. Zo kan het invloed hebben op het besparen van kosten (o.a. energie, water, grondstoffen en afval), het aantrekken of behouden van de beste talenten, maar ook op het binnenhalen en behouden van klanten, het bepalen van de strategie en business ontwikkeling en nog veel meer.

GoodStart is een online platform dat ingezet kan worden als marketing tool voor ondernemers die werken aan duurzaamheid die loont. Een GoodCompany profiel maakt middels de ZelfScan inzichtelijk hoe ver een organisatie is op het gebied van duurzaam en verantwoord ondernemen. Dit kan een voordeel leveren bij inkopen en aanbesteden. GoodProjects geven de trotse projecten van een organisatie weer. Sterk weergegeven met het juiste beeld en de resultaten en successen. Een profiel dat u in kunt zetten voor uw eigen marketing en sales.

Maar GoodStart biedt meer. GoodStart verstuurt maandelijks een nieuwsbrief aan een groot netwerk van Nederlandse bedrijven, overheden, kennisinstellingen, woningcorporaties, ondernemersverenigingen, media en andere belanghebbenden. Daarnaast doet GoodStart veel aan online en offline marketing.
Wilt u advies over hoe u uw organisatie nog beter kunt profileren middels GoodStart? Neem dan nu contact op met GoodStart via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Treed net als Boerderijstroom, de gemeente Heerenveen en gemeente Opsterland naar buiten met uw duurzame bedrijfsvoering en laat zien dat duurzaamheid loont!

Elektrisch rijden  Zonnepanelen  Aardgas

Advertentie

Advertentie

TWITTER FEED

Advertentie

Advertentie