Wat is een GoodCompany? Een profiel met kansen

Organisaties die duurzaam ondernemen noemen wij GoodCompanies. Deze organisaties laten zien dat duurzaamheid loont!

Een GoodCompany is een organisatie met een profiel op GoodStart. In dit profiel geeft de organisatie algemene informatie over het bedrijf of de instelling, en laat deze zien middels de GoodCompany ZelfScan hoe ver de organisatie is op het gebied van duurzaamheid. Het GoodCompany profiel werkt als een marketing tool. Ondernemers kunnen zich hiermee profileren richting inkopers, potentiële klanten en andere geïnteresseerden.

Door de GoodCompany ZelfScan kunnen externe partijen zien hoe ver het bedrijf is op het gebied van een duurzame bedrijfsvoering. GoodStart stimuleert onderling samenwerken tussen organisaties in de regio. Op deze manier profiteren bedrijven van de successen en lessen van andere ondernemers. Een GoodCompany profiel toont een sterk profiel met professioneel beeld. Een slimme tool voor de positionering van de organisatie.

Boerderijstroom  EKwadraat  Kelstein

Wilt u net als Boerderijstroom, ekwadraat en Kelstein ook met een sterk beeld op GoodStart staan? Neem dan contact op met GoodStart via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Advertentie

Advertentie

TWITTER FEED

Advertentie

Advertentie