Wat zijn de kosten voor GoodStart 

GoodStart bestaat uit een aantal gratis onderdelen en een aantal betaalde onderdelen. Ons doel is de organisaties zoveel mogelijk centraal te stellen, te ondersteunen en te ontzorgen.

Gebruikers
Het gebruik van GoodStart is gratis. Iedere organisatie kan een basis profiel aanmaken. Op dit GoodCompany profiel geeft de organisatie algemene bedrijfsinformatie weer en laat middels de ZelfScan zien hoe ver die is op het gebied van duurzaam ondernemen. Ook iedere organisatie kan GoodProjects aanmaken om te laten zien welke duurzame business cases lonen!

Wilt u uw GoodCompany en GoodProject meer in beeld? Kies dan voor een Business of een Premium account. Met deze upgrade laat u bijvoorbeeld meer foto’s zien, toont u een filmpje en zorgt u dat uw project altijd in beeld is op de GoodStart homepage. Ook kunt u ervoor kiezen om een advertentie op GoodStart of in de nieuwsbrief te plaatsen.
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van GoodStart? Neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Profielen

Advertentie

Advertentie

TWITTER FEED

Advertentie

Advertentie