Samenwerken we aan duurzaamheid die loont

GoodStart werkt samen met verschillende partners aan duurzaamheid die loont. Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met GoodStart, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Koploperproject
GoodStart sluit goed aan op het succesvolle Koploperproject. GoodStart en het Koploperproject werken samen, maar zijn twee geheel aparte zelfstandige activiteiten. Het Koploperproject helpt mkb’ers samen met gemeenten om op een doelgerichte en effectieve manier in 1 jaar duurzamer te ondernemen. Per gemeente wordt een Koplopergroep gevormd, bestaande uit 3 tot 15 organisaties. De afgelopen jaren is het Koploperproject uitgegroeid tot een netwerk van duurzame bedrijven en organisaties in Friesland. De bedrijven en organisaties uit dit netwerk werken met elkaar samen en geven een positieve impuls aan een gezonde en duurzame economie.

Klankbordgroep
De ontwikkelingen van GoodStart worden continue getoetst in een klankbordgroep van ondernemers. De GoodStart klankbordgroep is zorgvuldig samengesteld en bestaat uit ondernemers van diverse bedrijven, gemeenten, Provincie, zorginstellingen en ondernemersverenigingen.

Ondernemend Friesland
Sinds eind 2014 werkt GoodStart samen met OF, het zakenblad voor Ondernemend Friesland. Samen lichten wij duurzaamheid uit in de regio, zorgen wij voor samenwerkingen tussen ondernemers en organiseren wij inspirerende evenementen rondom het thema duurzaam.

 

Advertentie

Advertentie

TWITTER FEED

Advertentie

Advertentie