De Best Practices op het gebied van duurzaam

Wat is GoodStart
GoodStart is hét onafhankelijke internetplatform voor Nederlandse ondernemers. Op GoodStart delen ondernemers in de eerste plaats hun ‘Best Practices’ op het gebied van duurzaam ondernemen. Daarmee kunnen ondernemers van elkaar leren, inspiratie opdoen, zelf aan de slag gaan en samenwerken aan duurzaamheid die loont. GoodStart heeft een aantal hoofdfuncties: GoodProjects, GoodCompany en GoodMarket. Daarnaast speelt het in op nieuwe ontwikkelingen gericht op beter duurzaam ondernemen. GoodStart draagt bij aan de ontwikkeling van Nederlandse ondernemingen en daarmee de Nederlandse economie.

Het GoodStart profiel is door organisaties in te zetten als marketing profiel. Het geeft een compleet beeld van hoe de organisatie voordeel haalt uit duurzaam ondernemen. Dit is in te zetten in sales en aanbestedingen, kortom het zorgt voor meer business!

Voor wie is GoodStart?
GoodStart is voor alle bedrijven en organisaties (overheid, onderwijs en woningcorporaties) die iets doen of willen doen met duurzaam ondernemen en innovatie. Voor iedereen die wil leren van de best practices van andere bedrijven en graag inzicht krijgt in de business case, cijfers en beoordelingen. 

Daarnaast is GoodStart voor bedrijven en partners die zaken willen doen met GoodCompanies. Voor media, belangengroepen, ondernemersverenigingen, werkzoekenden en andere geïnteresseerden die meer willen doen met de besten.

Orion  Holiday Ice  Elzinga

 

Advertentie

Advertentie

TWITTER FEED

Advertentie

Advertentie